Slagwerker gezocht

Slagwerker gezocht

Slagwerker gezocht

Het B-orkest van Excelsior Gemert zoekt een nieuwe slagwerker. Het orkest speelt een heel divers repertoire. Dit varieert van originele stukken voor harmonieorkest en klassieke stukken tot film-, dans-, popmuziek en jazz.

Er wordt gezocht naar een drummer die noten kan lezen en het leuk vindt om samen met vijftig orkestleden fijne muziek te maken. Optredens worden gegeven in de hele regio. Je bent dus óók zeer welkom als je niet in Gemert woont. Het B-orkest is een supergezellig orkest. Repetities zijn op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in D’n Dörpel, Vondellaan 53 in Gemert.

Heb je interesse, dan kun je informatie krijgen bij de dirigent van het orkest, de heer Antoine Janssen (a.janssen16@telfort.nl). Of kom gewoon een keer kijken, luisteren en praten op een repetitieavond.

Geef een antwoord