Twintig jubilarissen

Twintig jubilarissen

Twintig jubilarissen

Harmonie Excelsior huldigde onlangs maar liefst twintig jubilarissen. Dat gebeurde tijdens de druk bezochte algemene ledenvergadering, die na anderhalf jaar eindelijk weer gehouden kon worden.

Karin Rutten, Sandra Pennings en Inge Tijssen van het A-orkest kregen een fraaie bos bloemen voor hun veertigjarige lidmaatschap. Dat betekent dat zij als kind al aansloten bij de harmonie en dat al die jaren hebben volgehouden. Chris van de Ven werd gehuldigd vanwege haar 25-jarige lidmaatschap. Zij is lid van het B-orkest en begon als volwassen vrouw van begin vijftig nog met een opleiding op trompet. Ook dat is zeker een compliment waard!. Verder waren er nog zestien leden die vanwege hun 12,5 jaar lidmaatschap een bloemetje mochten ontvangen. Deze zestien zijn 12,5 jaar geleden gestart bij het C-orkest, een opleidingsorkest voor volwassenen. Destijds waren er méér leden bij het C-orkest, maar die zijn voortijdig gestopt. Hieruit blijkt wel dat het niet meevalt om als volwassene nog een instrument te gaan bespelen. Inmiddels is het C-orkest samengevoegd met het B-orkest. Erna Biemans van het A-orkest werd benoemd tot vrijwilliger van het jaar voor alle zaken die zij al jarenlang voor de vereniging doet. Foto: zittend: Chris van de Ven, Sandra Pennings, Inge Tijssen en Karin Rutten. Staand met bos bloemen: vrijwilliger van het jaar Erna Biemans. De overige leden zijn de 12,5 jarige jubilarissen.