Speel mee met Musicals in Concert II

Speel mee met Musicals in Concert II

Play-in "Musicals in Concert II"

 

Speel je een blaasinstrument? Heb je zin in een leuk optreden? Wil je een korte periode werken aan een mooi project? Dat kan geregeld worden, want Harmonie Excelsior organiseert weer een Play-in!

 

 

 

 

 

 

Na een succesvolle eerste editie in 2017 presenteert Excelsior Gemert in samenwerking met Cultuurhuis de Eendracht voor de tweede maal de bekendste musical-hits in concertvorm. Geen decorwissels, geen kostuums, maar het is de muziek waar het deze avond om draait. Een gelegenheidskoor, solisten, combo en natuurlijk de Gemertse harmonie maken er een mooie avond van.

Maar ook andere blaasmuzikanten kunnen meedoen met dit project! Excelsior maakt het namelijk mogelijk om bij dit project met het orkest mee te spelen. In drie maanden tijd stomen we iedereen klaar om weer muzikaal te pieken met een geweldig concert.

Wil je meedoen met de Play-in voor “Musicals in Concert II”? Schrijf je dan in via onderstaand formulier, maar lees eerst de Algemene Voorwaarden.
Inschrijven kan tot 1 september.

 

 

 

 

 

ALGEME VOORWAARDEN

Bezetting
Alle instrumenten (die voorkomen in een harmonieorkest, inclusief contrabas) kunnen zich aanmelden. Echter worden er keuzes gemaakt voor mogelijke deelname aan de hand van orkest balans. 

Aanwezigheid
Er wordt verwacht dat alle muzikanten elke repetitie aanwezig zijn. Afmelden voor een repetitie is verplicht.

Muziek
De benodigde partijen worden via Google Drive of mail beschikbaar gesteld. De deelnemer dient deze partijen zelf uit te printen of te downloaden voor gebruik op een tablet o.i.d.

Repetities
Repetities voor “Musicals in Concert” vinden vanaf 2 september elke vrijdagavond plaats. De repetities starten om 20.15 uur en duren tot uiterlijk 22.30 uur. Daarnaast is op zondag 16 oktober een extra repetities. Aanvangstijd en de duur van deze repetities moet nog worden bepaald. Mogelijk wordt er nog een tweede extra repetitie ingepland.
Er wordt gerepeteerd in D’n Dörpel (Vondellaan 53, Gemert), dit is de eigen repetitieruimte van Excelsior.

Uitvoeringen
De generale repetitie en uitvoering vinden plaats in Cultuurhuis de Eendracht (Sint Annastraat 60, Gemert).
Er kan nog door de organisatie gekozen worden voor een tweede voorstelling, om die reden zijn de volgende data voor de uitvoeringen gepland:

  • 10 november – Optioneel; generale repetitie bij tweede voorstelling – aanwezig vanaf 19.00 uur.
  • 11 november – Generale repetitie of tweede uitvoering “Musicals in concert II” – aanwezig vanaf 19.00 uur.
  • 12 november – Uitvoering “Musicals in Concert II” – aanwezig vanaf 19.00 uur.

(Tijden zijn nog onder voorbehoud)

Kosten
Voor dit project wordt aan de deelnemers een vergoeding gevraagd van € 50,00.

Niveau
Gezien de geringe voorbereidingstijd en de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van het orkest, worden muzikanten gezocht die tenminste het niveau van het landelijk erkende B-diploma hebben. Mocht je niet in het bezit zijn van een B-diploma, maar wel op dit niveau spelen schrijf je dan wel in, een diploma is in dit geval geen vereiste. 

Uitsluiting
Harmonie Excelsior Gemert behoudt zich het recht voor om deelnemers tijdens de duur van het project alsnog uit te sluiten van verdere deelname aan het project “Musicals in Concert II”. Indien aan één of meer van bovengenoemde voorwaarden niet wordt voldaan.