Basisopleiding

Basisopleiding

De basisopleiding van Excelsior Gemert is samengevat in het project ‘Spelen met Muziek’. In deze samenwerking met het KunstLokaal maken kinderen in 15 lessen kennis met diverse instrumenten.  De muzieklessen zijn bedoeld voor leerlingen vanaf groep 6 en worden gegeven bij het KunstLokaal aan de Vondellaan in Gemert. De lessen worden in groepsverband gegeven door deskundige docenten.

Instrumenten

Kinderen ontvangen na aanmelding een lessenaar, muziek en een blokfluit in bruikleen. Behalve het leren samen spelen op de blokfluit worden de kinderen ook vertrouwd gemaakt met andere blaasinstrumenten binnen een orkest.

Doorstromen naar het Kunstlokaal

Na deze 15 lessen krijgen kinderen de mogelijkheid om een blaasinstrument te kiezen en hiervoor muziekles te volgen op het Kunstlokaal. Door aspirant-lid te worden van Excelsior Gemert ontvangt de leerling korting op de lessen bij het Kunstlokaal en krijg je een instrument naar keuze in bruikleen.

Doorstromen naar Excelsior Gemert

Na een half jaar muziekles op het KunstLokaal is er de mogelijkheid om mee te spelen met het Pieporkest, en na twee jaar les kan de muzikant doorstromen naar het Jeugdorkest.

Aanmelden basisopleiding Spelen met Muziek

De kosten voor de basisopleiding van Excelsior Gemert bedragen slechts €55,- euro (incl. blokfluit, lessenaar en muziek). Binnenkort vindt u hier meer informatie m.b.t. het aanmelden voor deze opleiding.

 

 

Geslacht: (verplicht)
JongenMeisje

Ik ga akkoord met de inschrijving (verplicht)
Akkoord