Eigenlijk is er geen mooiere muziek dan filmmuziek stond onlangs in de krant.
Dat komt omdat de meeste films over gevoelige onderwerpen gaan zoals liefde en dood, goed en kwaad. Onuitputtelijke inspiratiebronnen voor componisten. Veel van die filmthema’s worden gearrangeerd voor orkesten. Dat levert prachtige symfonische werken op die niet onderdoen voor beroemde klassiekers!

Tijdens dit filmconcert – in een bijzondere en zeker niet alledaagse ambiance – komen muziek en beelden voorbij van bekende filmklassiekers zoals: “Chicago”, “Evita”, “Forrest Gump”, “The Lord of the Rings”,  “Sister Act”, “The Lion King”, “Once upon a time in the West”, “The Good, the Bad and the Ugly”, “Pirates of the Caribbean”, de “Titanic” en nog veel meer!!


Het filmconcert CineB wordt uitgevoerd door het B-orkest van Harmonie Excelsior en vindt plaats in het auditorium van Kingspan Unidek,
Scheiweg 26, 5421XL Gemert
De voorstelling is op zaterdag 15 juni en vangt aan om 20.00 uur.
Kaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn via onderstaand formulier te bestellen.
De kaarten zijn voor een vrije stoelkeuze, er kan geen vaste plaats gereserveerd worden. Wel zijn er enkele plaatsen te reserveren voor mindervalide bezoekers. Indien hier behoefte voor is, kan dit in het opmerkingenvlak aangegeven worden.
De aangekochte kaarten liggen voor aanvang van de betreffende voorstelling klaar bij de kassa in het auditorium.

De online kaartverkoop is gestopt. Voor aanvang van het Filmconcert zijn er nog aan de kassa kaarten te koop.