De basisopleiding van Excelsior Gemert is samengevat in het project ‘Spelen met Muziek’. In deze samenwerking met het KunstLokaal maken kinderen in 15 lessen kennis met diverse instrumenten.  De muzieklessen zijn bedoeld voor leerlingen vanaf groep 6 en worden gegeven bij het KunstLokaal aan de Vondellaan in Gemert. De lessen worden in groepsverband gegeven door deskundige docenten.

Instrumenten

Kinderen ontvangen na aanmelding een lessenaar, muziek en een blokfluit in bruikleen. Behalve het leren samen spelen op de blokfluit worden de kinderen ook vertrouwd gemaakt met andere blaasinstrumenten binnen een orkest.

Doorstromen naar het Kunstlokaal

Na deze 15 lessen krijgen kinderen de mogelijkheid om een blaasinstrument te kiezen en hiervoor muziekles te volgen op het Kunstlokaal. Door aspirant-lid te worden van Excelsior Gemert ontvangt de leerling korting op de lessen bij het Kunstlokaal en krijg je een instrument naar keuze in bruikleen.

Doorstromen naar Excelsior Gemert

Na een half jaar muziekles op het KunstLokaal is er de mogelijkheid om mee te spelen met het Pieporkest, en na twee jaar les kan de muzikant doorstromen naar het Jeugdorkest.

Aanmelden basisopleiding Spelen met Muziek

De kosten voor de basisopleiding van Excelsior Gemert bedragen slechts €55,- euro (incl. blokfluit, lessenaar en muziek). De lessen starten in de tweede week van November 2018. Aanmelden kan het gehele jaar door via onderstaand formulier, wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Inschrijven voor Spelen met Muziek kan nog tot 20 oktober.smm-kosten-ster

Inschrijven Spelen met Muziek

 

Verification