Play-in "3 Kings of Pop"

Play-in "3 Kings of Pop"

Speel je een blaasinstrument? Heb je zin in een leuk optreden? Wil je een korte periode werken aan een mooi project? Dat kan geregeld worden, want Harmonie Excelsior organiseert weer een Play-in!

Excelsior Gemert gaat in samenwerking met de Eendracht op 6 januari 2024 een bijzonder muzikale avond verzorgen, genaamd “3 Kings of Pop”. Tijdens deze avond staat de muziek van diverse “Kings of Pop” centraal. We denken aan grote sterren als Elvis Presley, Michael Jackson, Lady Gaga of Madonna. Er zijn diverse solisten die de avond ook op het podium zullen staan. Het zal weer een bijzonder evenement worden, voor de deelnemers en de bezoekers!

Vind jij het leuk om jouw muzikale talent in te zetten en een bijdrage te leveren aan deze bijzondere avond, meld je dan aan voor deze Play-in! Lees even de algemene voorwaarden en vul dan onderstaand formulier in. Inschrijven kan tot 15 juli aanstaande.

We starten na de zomervakantie met de eerste repetities waar jij bij aan kan sluiten.


ALGEME VOORWAARDEN

Bezetting
Alle instrumenten die voorkomen in een harmonieorkest (inclusief contrabas) zijn welkom. Soms moeten er keuzes gemaakt worden in verband met de orkestbalans.

Aanwezigheid
Er wordt verwacht dat alle muzikanten elke repetitie aanwezig zijn. Afmelden voor een repetitie is verplicht.

Muziek
De benodigde partijen worden via Google Drive of mail beschikbaar gesteld. De deelnemer dient deze partijen zelf te downloaden en desgewenst te printen.

Repetities
Op vrijdag 25 augustus staat er een Kick-off gepland voor alle deelnemers, muzikanten en solisten. De repetities voor “3 Kings of Pop” zijn vanaf 1 september elke vrijdagavond. De repetitie start om 20.15 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Er wordt gerepeteerd in D’n Dörpel (Vondellaan 53, Gemert), dit is de eigen repetitieruimte van Excelsior.
Daarnaast staat voor zondag 29 oktober en zondag 10 december een extra repetitiedag gepland, van 10.00 tot 16.00 uur.

Uitvoeringen
De soundcheck & doorloop, de generale repetitie en uitvoering vinden plaats in Cultuurhuis de Eendracht (Sint Annastraat 60, Gemert). De volgende data zijn hiervoor gepland:
• Donderdag 4 januari – soundcheck en doorloop, aanwezig vanaf 19.00 uur
• Vrijdag 5 januari – generale repetitie, aanwezig vanaf 19.00 uur
• Zaterdag 6 januari – Uitvoering ‘3 Kings of Pop’, aanwezig vanaf 19.00 uur

Kosten
Voor dit project wordt aan de deelnemers een vergoeding gevraagd van € 60,00.

Niveau
Gezien de geringe voorbereidingstijd en de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van het orkest, worden muzikanten gezocht die tenminste het niveau van het landelijk erkende B-diploma hebben. Mocht je niet in het bezit zijn van een B-diploma, maar wel op dit niveau spelen schrijf je dan wel in, een diploma is in dit geval geen vereiste.