SPEEL MEE TIJDENS MAESTRO GEMERT-BAKEL

Ben jij de enthousiaste muzikant die het leuk vindt om in een korte intensieve repetitieperiode een mooi en uitdagend programma in te studeren? Die graag eens iets met een harmonieorkest wil uitvoeren? Die wil excelleren in een bijzondere setting?

Dan is Maestro Gemert-Bakel het ideale project voor jou! Het A-orkest van Harmonie Excelsior biedt muzikanten weer de mogelijkheid om mee te spelen tijdens dit project.
Zes bekende Gemertse mensen dirigeren het orkest en strijden om de eervolle titel Maestro van Gemert-Bakel. De muziek van deze avond bestaat grotendeels uit nummers uit de bekende James Bondfilms zoals “Skyfall”, “Diamonds are forever” en “Goldfinger”.

Aanmelden
De aanmeldingen voor deelname aan het orkest voor het project Maestro Gemert-Bakel zijn geopend tot 1 juni. Uiterlijk vóór 1 juli laten wij weten of je bent geselecteerd voor deelname aan dit project. Helaas kunnen wij niet iedereen toelaten, daarom zijn onderstaande voorwaarden opgesteld.

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze webpagina.

Repetities (20.15 uur – 22:30 uur, D’n Dörpel, Vondellaan 53)
– 23, 30 augustus
– 6, 13, 20, 27 september
– 4, 11, 18, 25 oktober
– 1 november

Uitvoering (De Eendracht)
– 8 november: generale repetitie (20:00 – 23:00 uur)
– 9 november: uitvoering (19:00 uur aanwezig)

Bezetting
Alle instrumenten (die voorkomen in een harmonieorkest, inclusief contrabas) kunnen zich aanmelden. Echter worden er keuzes gemaakt voor mogelijke deelname aan de hand van de orkestbalans.

Aanwezigheid
Wij verwachten dat alle muzikanten elke repetitie aanwezig zijn. Afmelden voor een repetitie is verplicht.

Kosten
Aan dit project zijn als deelnemer geen kosten verbonden.

Niveau
Gezien de geringe voorbereidingstijd en de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van het orkest, worden muzikanten gezocht die tenminste het niveau van het landelijk erkende B-diploma hebben.
Mocht je niet in het bezit zijn van een B-diploma, maar wel op dit niveau spelen schrijf je dan wel in, een diploma is in dit geval geen vereiste.

Uitsluiting
Harmonie Excelsior Gemert behoudt zich het recht voor om deelnemers tijdens de duur van het project alsnog uit te sluiten van verdere deelname aan de play-in indien aan één of meer van bovengenoemde voorwaarden niet wordt voldaan. De hieruit voortvloeiende kosten worden verhaald op de deelnemer.

De inschrijving voor de play-in is gesloten.