Maestro Gemert-Bakel

Maestro Gemert-Bakel

Maestro Gemert-Bakel

Na het grote succes in 2015 en 2017 presenteren cultuurhuis De Eendracht, Excelsior Gemert en Omroep Centraal opnieuw hun eigen ‘Maestro’.
Prominente inwoners van Gemert-Bakel dirigeren het A-orkest en worden beoordeeld door een deskundige jury.

Onder begeleiding van professionele coaches studeren de zes maestro’s allemaal een instrumentaal en een nummer met zang in. Tijdens de voorstelling worden de ingestudeerde nummers aan het publiek ten gehore gebracht.
De solisten voor de zangnummers zijn Nina van de Weijer en Teun van Rossum. De presentatie van deze avond is in handen van Herman van Daal en Meggy Althuizen.

Maestro Gemert-Bakel vindt plaats op 9 november in De Eendracht, aanvang 20.15 uur.
Er zijn geen kaarten meer te koop, deze voorstelling is UITVERKOCHT.

 

DE MAESTRO’S

Lonneke van den Crommenacker
Lonneke huisarts bij Huisartsenpraktijk ‘t Gasthuis in Gemert. Daar ontvangt ze niet alleen haar patiënten, maar leidt ze ook huisartsen op.
De coach van Lonneke is Luuk van Rossum.

Joris Manders
Joris is gymleraar op het Commanderij College in Gemert. Daarnaast is hij bekend van het basketbal en het atletiek en vroeger van het voetbal.
De coach van Joris is Henk van de Weijer.

Suzan Godding
Suzan heeft een eigen onderneming dat zicht richt op sportieve yoga.
De coach van Suzan is Jean-Paul Verhofstad.

Frans Wijn
Frans is gepensioneerd maar is door zijn vele activiteiten en hobby’s bekend in Gemert. Golfen, achter de bar in De Eendracht staan of collecteren voor het KWF zijn een paar van die vele activiteiten.
De coach van Frans is Alex Rutten.

Tom Siebers
Tom is een creatieve bloemstylist, die zelfs bij SBS6 op tv te zien is geweest. Hij geeft regelmatig demonstraties op zijn vakgebied en werkt in de bloemisterij ’t Bluumke.
De coach van Tom is Frans van Zutphen.

Saskia Esposito
Saskia runt samen met haar man in Gemert al 27 jaar het Italiaanse restaurant Al Vesuvio. Het Italiaanse temperament zal zeker niet ontbreken tijdens haar dirigeren.
De coach van Saskia is Arjan Wijnen.

 

Geef een antwoord