Speel mee met 3 Kings of Pop

Speel mee met 3 Kings of Pop

Play-in "Musicals in Concert II"

Speel je een blaasinstrument? Heb je zin in een leuk optreden? Wil je een korte periode werken aan een mooi project? Dat kan geregeld worden, want Harmonie Excelsior organiseert weer een Play-in!

Excelsior Gemert gaat in samenwerking met de Eendracht op 6 januari 2024 een bijzonder muzikale avond verzorgen, genaamd “3 Kings of Pop”. Tijdens deze avond staat de muziek van diverse “Kings of Pop” centraal. We denken aan grote sterren als Elvis Presley, Michael Jackson, Lady Gaga of Madonna. Er zijn diverse solisten die de avond ook op het podium zullen staan. Het zal weer een bijzonder evenement worden, voor de deelnemers en de bezoekers!

Vind jij het leuk om jouw muzikale talent in te zetten en een bijdrage te leveren aan deze bijzondere avond, meld je dan aan voor deze Play-in! Lees even de algemene voorwaarden en vul dan onderstaand formulier in. Inschrijven kan tot 15 juli aanstaande.

We starten na de zomervakantie met de eerste repetities waar jij bij aan kan sluiten.

Lees de voorwaarden

Meer informatie